MN SERIJA ELIPSE

Serija MN ELIPSE zaobljenih pergol navidezno poveča pokrite zunanje prostore in daje videz mehkobe. tako ELIPSE ONE kot ELIPSE TWO imata pomično polnilo, kar omogoča umik strehe in neomejen zračen prostor. 

MN ELIPSE ONE

MN ELIPSE ONE je prostostoječa minimalistična polkrožna pergola z daljinsko pomično platneno streho, na katero je možnost pritrditve integrirane LED osvetljave, s katero dobi pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši ambient vašega pokritega prostora. Pergola MN ELIPSE ONE se odlično sooča z vsemi vremenskimi pojavi oziroma je primerna za celoletno uporabo, kljub temu da ima platneno streho.

MN ELIPSE ONE (1)
MN ELIPSE ONE (1)
MN SERIJA ELIPSE TWO
MN SERIJA ELIPSE TWO

MN ELIPSE TWO

MN ELIPSE TWO je prostostoječa edinstvena polkrožna pergola z daljinsko vodeno pomično platneno streho, na katero je možnost pritrditve integrirane LED osvetljave, s katero pridobi še tako velika pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši ambient vašega prostora. Pergola MN ELIPSE TWO se odlično spopada z vsemi vremenskimi razmerami oziroma je primerna za celoletno uporabo.

custom-design-2@3x
custom-design-2-red@3x

ZA DOM ALI POSLOVNI PROSTOR

business-and-private-clients-2@3x
business-and-private-clients-red@3x

PRILAGAJANJE ZAHTEVAM STRANK

free-measurement-2@3x
free-measurement-2-red@3x

BREZPLAČNA IZMERA

15-year-warranty-2@3x
15-year-warranty-2-red@3x

15 LET GARANCIJE

MN PERGOLA
MN PERGOLA

VIRTUALNI SALON

 

Naš salon se nahaja na naslovu Pelechova cesta 15, Radomlje, virtualno pa si ga lahko ogledate iz udobja vašega doma, kadarkoli želite.

Zaupajo nam

mnoga slovenska in tuja podjetja!

Še vedno niste prepričani, katera pregola je najboljša za vas?

 

Posvetujte se z našimi izkušenimi strokovnjaki.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder