PERGOLE

 

Pospravite lamele in uživajte v soncu v eni minuti! Pergole s pomičnimi lamelami omogočajo možnost umika lamel in zračnega prostora. Izbirate lahko med ravnimi in polkrožnimi pergolami. Polnilo je platneno.

BIOKLIMATSKE PERGOLE

Premikamo meje tehnologije senčenja. Z bioklimatsko pergolo vam ponujamo popoln nadzor nad ambientom vaše okolice.  Pokrijte svoj čarobni kotiček z aluminijasto nosilno konstrukcijo, ki nosi avtomatizirane zračne lamele. Pergola je popolno kritje za avtomobile, terase ter piknik prostore. Odprtost prostora je prepuščena vašim željam. Konstrukcijo lahko iz strani zaprete ali uživate v neomejenem razgledu. Ogromno možnosti personalizacije vam bo pomagalo sestaviti pergolo vaših sanj.

MN Pergole
MN Pergole
MN Pergole
MN Pergole

PERGOLE S POMIČNIM PLATNENIM POLNILOM

Pospravite lamele in uživajte v soncu v eni minuti! Pergole s pomičnimi lamelami omogočajo možnost umika lamel in zračnega prostora. Izbirate lahko med ravnimi in polkrožnimi pergolami. Polnilo je platneno.

MN EKO PERGOLA

MN EKO PERGOLA spada v segment ročnih pergol. Kljub temu, da je pergola ročno ter ne daljinsko oziroma električno pomična, odlično kljubuje daljinsko vodenim pergolam. MN EKO PERGOLA enako kot ostale MN PERGOLE odlično ščiti vaš družabni ali kakršno koli drug pokrit prostor oziroma površino pred raznimi vremenskimi vplivi. Pergola vas tako ščiti pred dežjem, soncem in snegom, ter vam omogoča druženje pod pokrito površino skozi celo leto.
Posnetek zaslona 2021-12-21 145133
Posnetek zaslona 2021-12-21 145133
MN Pergole
MN Pergole

PERGOLE PO MERI

Pergole iz linij TAILOR FLAT in TAILOR ELIPSE so po meri prilagojene pergole (tailor-made), ki ponujajo največ svobode pri vgradnji na izbran objekt. Izbirate lahko med ravnimi (linija TAILOR FLAT) in zaobljenimi (linija ELIPSE) strehami. Odločite se lahko tudi za standardno pergolo z ravno, zaobljeno ali elipsasto streho.

custom design 2@4x
custom design 2 grayo2@4x

ZA DOM ALI POSLOVNI PROSTOR

business-and-private-clients-2@3x
business and private clients 2@4x

PRILAGAJANJE ZAHTEVAM STRANK

free-measurement-2@3x
free measurement 2@4x(1)

BREZPLAČNA IZMERA

15-year-warranty-2@3x
15 year warranty 2 red@4x

15 LET GARANCIJE

MN PERGOLA
MN PERGOLA

VIRTUALNI SALON

 

Naš salon se nahaja na naslovu Pelechova cesta 15, Radomlje, virtualno pa si ga lahko ogledate iz udobja vašega doma, kadarkoli želite.

Zaupajo nam

mnoga slovenska in tuja podjetja!

Še vedno niste prepričani, katera pregola je najboljša za vas?

 

Posvetujte se z našimi izkušenimi strokovnjaki.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder