MN FREEDOM

 

MN FREEDOM je samostoječa pergola in ni odvisna od podpornih zidov. Pergola MN FREEDOM, kljub temu, da ni vpeta v steno nudi polno zanesljivost ter varnost.

 

Streha pergole MN FREEDOM je sestavljena iz daljinsko vodenih aluminijastih lamel, katere nudijo prilagojeno senčenje s spreminjanjem svojega naklona, ter popolno vodotesnost, ko so le te postavljene v vodoravno lego. Streha pa je lahko tudi odprta, saj MN FREEDOM nudi tudi popolno odpiranje oziroma zlaganje lamel v smeri motorja. Tako dobimo popolnoma odprt prostor oziroma omogočimo polno prepustnost svetlobe v prostor.

MN FREEDOM
MN FREEDOM

Konstrukcija pergole MN FREEDOM ima vgrajen žleb, kateri služi za odvajanje vode neposredno skozi notranjostjo pokončno postavljenih stebrov. Pergola vam nudi tudi ambientno LED osvetlitev, katera je napeljana po vseh štirih zgornjih delih konstrukcije, ter nudi popolno osvetlitev prostora.

Pergoli lahko dodamo tudi stranska senčila ali vertikalno pomično steklo, s katerimi zaščitimo prostor pred vetrom in dežjem. Prostor pa lahko zaščitite tudi z zasteklitvijo MN STEKLO.

 

Pergola MN FREEDOM nudi tudi druge raznovrstne dodatke, ter je tako lahko primerna za terase, pokrivanje bazena, kot avtomobilski nadstrešek, piknik prostor hotele in lokale.

MN CUBE

Sistem odvodnjavanja

 

Naše bioklimatske pergole imajo vgrajen sistem odvodnjavanja, ki omogoča, da površina pod pergolo ostane suha v vseh vremenskih razmerah in tudi pri odpiranju / zapiranju lamel. 

MN CUBE

Dodatki

MN CUBE

Grelniki

MN CUBE

Ambientalna luč

MN CUBE

Zvočniki

MN CUBE

LED osvetlitev

Možnost imitacije lesenega dekorja

 

Idealna izbira za tiste, ki si želijo pristno leseno estetiko, vendar nimajo časa ali želje po rednem vzdrževanju, ki je običajno potrebno pri naravnem lesu. Naše pergole so izdelane iz visokokakovostnih materialnov, ki posnemajo videz in teksturo lesa, pri čemer so odporne na vremenske vplive, bledenje barv in razpadanje.

MN CUBE

Screen roloji 

 

Zaščitite teraso pred sončno svetlobo, vetrom in motečimi pogledi. Naši screen roloji so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

 

Zasnovani za enostavno uporabo in prilagodljivost, vam screen roloji omogočajo, da nadzirate količino svetlobe in zasebnosti, ki jo želite v svojem zunanjem prostoru. S temi roloji lahko enostavno prilagajate senčenje glede na vaše želje in potrebe, saj omogočajo delno ali popolno zaprtje ter prepuščanje naravne svetlobe.

 

DIMENZIJSKE OMEJITVE

NAJVEČJA ŠIRINA: 4000 mm

NAJVEČJA DOLŽINA: 7060 mm

NAJVEČJA MOŽNA KVADRATURA: 28 m² 

custom-design-2@3x
custom-design-2-red@3x

ZA DOM ALI POSLOVNI PROSTOR

business-and-private-clients-2@3x
business-and-private-clients-red@3x

PRILAGAJANJE ZAHTEVAM STRANK

free-measurement-2@3x
free-measurement-2-red@3x

BREZPLAČNA IZMERA

15-year-warranty-2@3x
15-year-warranty-2-red@3x

15 LET GARANCIJE

Galerija slik

Še vedno niste prepričani, katera pregola je najboljša za vas?

Posvetujte se z našimi izkušenimi strokovnjaki.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Za posvet s prodajnim svetovalcem se naročite tukaj / pokličite 080 22 00

Za ponudbo, prilagojeno vašim pričakovanjem, nas kontaktirajte na info@mn-pergola.si

Razstavni salon

Pelechova cesta 15, 1235 Radomlje

T: 041 649 444 / 041 649 444 / 080 22 00
E: info@mn-pergola.si