PERGOLE PO MERI

Pergole iz linij TAILOR FLAT in TAILOR ELIPSE so po meri prilagojene pergole (tailor-made), ki ponujajo največ svobode pri vgradnji na izbran objekt. Izbirate lahko med ravnimi (linija TAILOR FLAT) in zaobljenimi (linija ELIPSE) strehami. Odločite se lahko tudi za standardno pergolo z ravno, zaobljeno ali elipsasto streho.

TAILOR ELIPSE V1

Pergola TAILOR ELIPSE V1 spada v sistem večjih dimenzij, ki je odličen za pokrivanje večjih površin oziroma prostorov. Pergola ima platneno daljinsko pomično streho, na katero je možnost pritrditve LED osvetljave, s katerimi dobi pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši ambient vaše površine. Pergola TAILOR ELIPSE V1 kljub temu, da ima platneno streho uspešno kljubuje dežju, vetru, soncu in snegu. 

CEF8686
CEF8686
TAILOR ELIPSE V2
TAILOR ELIPSE V2

TAILOR ELIPSE V2

TAILOR ELIPSE V2 je pol-ovalna obešena pergola. Pergola je s pomočjo obešal pritrjena na steno, ter se tako izognemo postavitvi nosilnih stebrov ter posledično zapiranjem pogleda.

Pergola TAILOR ELIPSE V2 ima platneno daljinsko pomično streho, na katero je možnost pritrditve LED osvetljave, s katerimi dobi pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši ambient vaše površine.

TAILOR ELIPSE V3

Sistem TAILOR ELIPSE V3 je odličen za investitorje oziroma vse tiste, ki ob sončnih dneh želijo neoviran pogled na okolico in popoln užitek na soncu. Vse to omogoča pergola TAILOR ELIPSE V3, saj ima pergola nosilne stebre samo na sredini ter ne na konceh pergole. Tako je pergola primerna za pokrivanje večjih površin, kjer si ne želimo zatirati pogleda oziroma razgleda na okolico.

R3-FALCATE-1
R3-FALCATE-1
160032-13204887
160032-13204887

TAILOR ELIPSE V4

TAILOR ELIPSE 4 je nadstrešna obešena pergola. Pergola je s pomočjo vgrajenih lokov pritrjena na steno, ter se tako izognemo postavitvi nosilnih stebrov ter posledično zapiranjem pogleda.

Pergola TAILOR ELIPSE V4 ima platneno daljinsko pomično streho, na katero je možnost pritrditve integrirane LED osvetljave, s katerimi dobi Vaša pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši ambient vaše površine oziroma najljubšega kotička.

TAILOR ELIPSE V5

Pergola TAILOR ELIPSE V5 ustvari imenitno zasenčen prostor, ponaša pa se s elipsasto streho, ki se odlično ujame z lesenimi detajli vaše zunanjosti oziroma zgradbe. Prav tako vam pergola ne omejuje oziroma ovira pogleda na vašo okolico, saj so stebri pergole TAILOR ELIPSE V5 postavljeni na sredini ter ne na konceh pergole.

TAILOR ELIPSE V5
TAILOR ELIPSE V5
TAILOR ELIPSE V6
TAILOR ELIPSE V6

TAILOR ELIPSE V6

Pergola TAILOR ELIPSE V6 spada v razred polkrožnih platnenih pergol. Pergola ima daljinsko pomično platneno streho, na katero je možnost pritrditve LED osvetljave, s katerimi dobi še tako velika pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi za prijetnejši ambient vaše površine. Pergola TAILOR ELIPSE V6 kljub temu, da ima platneno pomično streho uspešno kljubuje vsem vremenskim razmeram skozi celo leto. 

TAILOR FLAT V1

Pergola TAILOR FLAT V1 je po meri narejena konstrukcija, sestavljena iz dveh ravnih površin, ki ustvarita streho. Streha pergole TAILOR FLAT V1 kljub temu, da je platnena odlično kljubuje raznim vremenskim razmeram. Platnena streha vas skozi celo leto ščiti pred dežjem, snegom ter soncem. Je odlična rešitev za pokrivanje večjih javnih objektov oziroma večjih površin, kjer se zadržuje večjo število ljudi.

R1_Subulate_3
R1_Subulate_3
IMG_7505
IMG_7505

TAILOR FLAT V2

TAILOR FLAT V2 je obešena pergola. Pergola je s pomočjo obešal pritrjena na steno oziroma vpenjalno površino, ter se tako izognemo postavitvi nosilnih stebrov ter posledično zapiranjem pogleda. Pergola TAILOR FLAT V2 ima platneno daljinsko vodeno pomično streho, katera ima možnost vgrajene integrirane LED osvetljave, s katero dobi pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši ambient pod Vašo pergolo.

TAILOR FLAT V3

Sistem TAILOR FLAT V3 je odličen za investitorje oziroma vse tiste, ki ob lepih dneh in trenutkih želijo neoviran pogled na okolico in popoln užitek na soncu kadar je le to mogoče. Vse to omogoča pergola TAILOR FLAT V3, saj ima pergola nosilne stebre samo na sredini ter ne na konceh oziroma vogalih pergole. Tako je pergola primerna za pokrivanje večjih površin, kjer si ne želimo zatirati pogleda oziroma imeti nemoten pogled na okolico.

TAILOR FLAT V3
TAILOR FLAT V3
R4_Subulate_2
R4_Subulate_2

TAILOR FLAT V4

TAILOR FLAT 4 spada v razred nadstrešnih pergol oziroma v razred obešenk. Pergola je s pomočjo nosilnih lokov pritrjena na vpenjalno površino, ter se tako izognemo postavitvi nosilnih stebrov ter posledično zapiranjem pogleda okoli pokrite površine. Pergola TAILOR FLAT V4 ima platneno daljinsko vodeno streho, na katero je možnost pritrditve integrirane LED osvetljave, s katero dobi Vaša pokrita površina zadostno količino svetlobe, ter tako poskrbi še za prijetnejši in magično pričaran ambient vašega najljubšega kotička oziroma prostora

TAILOR FLAT V5

Pergola TAILOR FLAT V5 poskrbi za odlično senčenje. Ponaša se z ravno streho ter ostrimi linijami, katere se odlično podajo k zunanjosti vaše hiše oziroma gostinskega objekta. Prav tako vam pergola ne omejuje oziroma ovira pogleda in vam omogoča nemoten prehod, saj so stebri pergole TAILOR FLAT V5 postavljeni na sredini pergole ter ne na konceh oziroma vogalih le te same.

TAILOR FLAT V5
TAILOR FLAT V5
TAILOR FLAT V6
TAILOR FLAT V6

TAILOR FLAT V6

Pergola TAILOR FLAT V6 spada v razred ravnih platnenih pergol. Pergola ima daljinsko vodeno pomično platneno streho, na katero je možnost pritrditve integrirane LED osvetljave, s katerimi dobi še tako velika pokrita površina zadostno količino osvetljave, ter tako poskrbi za čudovit ambient vaše pokrite površine. 

custom-design-2@3x
custom-design-2-red@3x

ZA DOM ALI POSLOVNI PROSTOR

business-and-private-clients-2@3x
business-and-private-clients-red@3x

PRILAGAJANJE ZAHTEVAM STRANK

free-measurement-2@3x
free-measurement-2-red@3x

BREZPLAČNA IZMERA

15-year-warranty-2@3x
15-year-warranty-2-red@3x

15 LET GARANCIJE

MN PERGOLA
MN PERGOLA

VIRTUALNI SALON

 

Naš salon se nahaja na naslovu Pelechova cesta 15, Radomlje, virtualno pa si ga lahko ogledate iz udobja vašega doma, kadarkoli želite.

Zaupajo nam

mnoga slovenska in tuja podjetja!

Še vedno niste prepričani, katera pregola je najboljša za vas?

 

Posvetujte se z našimi izkušenimi strokovnjaki.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder