BIOKLIMATSKE PERGOLE

Premikamo meje tehnologije senčenja. Z bioklimatsko pergolo vam ponujamo popoln nadzor nad ambientom vaše okolice.  Pokrijte svoj čarobni kotiček z aluminijasto nosilno konstrukcijo, ki nosi avtomatizirane zračne lamele. Pergola je popolno kritje za avtomobile, terase ter piknik prostore. Odprtost prostora je prepuščena vašim željam. Konstrukcijo lahko iz strani zaprete ali uživate v neomejenem razgledu. Ogromno možnosti personalizacije vam bo pomagalo sestaviti pergolo vaših sanj. 

MN CUBE

Pergola MN CUBE vam nudi najvišji razred zanesljivosti med pergolami. Pergolo MN CUBE nosita minimalno dva podporna stebra ter aluminijasta lamelna kritina, katere konstrukcija je pritrjena v steno. Odzivne lamele nudijo prilagojeno senčenje s spreminjanjem svojega naklona, ter popolno vodotesnost, ko so spuščene v vodoravno lego.

Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole

MN FREEDOM

MN FREEDOM je samostoječa pergola in ni odvisna od podpornih zidov. Pergola MN FREEDOM, kljub temu, da ni vpeta v steno nudi polno zanesljivost ter varnost.

 

Streha pergole MN FREEDOM je sestavljena iz daljinsko vodenih aluminijastih lamel, katere nudijo prilagojeno senčenje s spreminjanjem svojega naklona, ter popolno vodotesnost, ko so le te postavljene v vodoravno lego.

MN PERGOLA GALAXY

MN PERGOLA GALAXY spada v najvišje kakovostni razred zanesljivosti. Pergola se ponaša z štirimi samostoječimi stebri in ne potrebuje nobene dodatne vpenjalne površine za njeno postavitev.

 

MN PERGOLA GALAXY se lahko pohvali z visokokakovostno lamelno kritino, katera nudi odpiranje od 0 ter vse do 120 stopinj. V primeru, da so lamele popolnoma spuščene Vam pergola nudi popolno vodotesnost ter zaščito pred dežjem..

Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole

MN INFINITY

MN INFINITY je odličen samostojni modul za pokrivanje vaših najljubših družbenih in bivalnih kotičkov. Pergola MN INFINITY potrebuje za pritrditev v naprej postavljeno ogrodje oziroma konstrukcijo. Ogrodje ali konstrukcija je lahko lesena, kovinska ali betonska saj se pergolo lahko pritrdi  Pergola Vam omogoča ločitev bivalnega prostora od zunanjega s pomočjo samo enega pritiska na daljinec.…

MN PERGOLA SPACE

MN PERGOLA SPACE prav tako kot ostale bioklimatske pergole, spada v najvišje kakovostni razred zanesljivosti. Pergola se ponaša z dvema samostoječima stebroma in stensko pritrditvijo na drugem koncu.

 

MN PERGOLA SPACE se lahko pohvali z visoko kakovostjo lamel, katere nudijo odpiranje od 0 ter vse do 120 stopinj. V primeru, da so lamele popolnoma spuščene Vam pergola nudi popolno vodotesnost ter zaščito pred dežjem…

mn space pergola
mn space pergola
Bioklimatske Pergole
Bioklimatske Pergole

MN URBAN

Viseča pergola MN URBAN pusti lahek minimalističen vtis in več kot odlično opravlja svojo funkcijo senčenje in ščitenja pred dežjem, snegom in soncem. Konstrukcija pergole MN URBAN nima talnih stebrov, zato je s pomočjo obešal vpeta v masivno površino. Kljub temu, da je pergola vpeta s pomočjo obešal, je pergola MN URBAN stabilna in trdna, tako da vam zagotovi najvišjo in popolno varnost.

custom-design-2@3x
custom-design-2-red@3x

ZA DOM ALI POSLOVNI PROSTOR

business-and-private-clients-2@3x
business-and-private-clients-red@3x

PRILAGAJANJE ZAHTEVAM STRANK

free-measurement-2@3x
free-measurement-2-red@3x

BREZPLAČNA IZMERA

15-year-warranty-2@3x
15-year-warranty-2-red@3x

15 LET GARANCIJE

MN PERGOLA
MN PERGOLA

VIRTUALNI SALON

 

Naš salon se nahaja na naslovu Pelechova cesta 15, Radomlje, virtualno pa si ga lahko ogledate iz udobja vašega doma, kadarkoli želite.

Zaupajo nam

mnoga slovenska in tuja podjetja!

Še vedno niste prepričani, katera pregola je najboljša za vas?

 

Posvetujte se z našimi izkušenimi strokovnjaki.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder