KDO SMO?

MN PERGOLA pripada družinskemu podjetju MN GRUP d.o.o. z dolgoletno tradicijo in specializacijo na področju konstrukcij iz eloksiranega aluminija in nerjavečega jekla. Ponudbo ograjnih sistemov in zasteklitve smo želeli razširiti in ponuditi celostne rešitve za modernizacijo in zapiranje teras ter intimnih zunanjih kotičkov. Povsod po Sloveniji nudimo brezplačno svetovanje in izmero, vedno pa nas za nasvet lahko pokličete ali nam pišete. 

 

Izbirate lahko med EKO PERGOLAMI ali BIOKLIMATSKIMI PERGOLAMI na 4 ali 2 stebra ali v popolnoma viseči izvedbi. Pergole ponujajo ogromno opcij za personalizacijo in nadgradnjo konstrukcije, zato vam z veseljem pomagamo najti dodatke, ki vam bodo popestrili uporabniško izkušnjo. 

Celosten in profesionalen pristop k izboljšavi vašega objekta.

Pri podjetju MN Grup d.o.o. ponujamo celosten pristop k izboljšave zunanjosti in notranjosti vašega objekta. V naši prodajni ponudbi lahko najdete popolno zunanjo ali notranjo ograjo iz prečk ali stekla z minimalno konstrukcijo ali posebno za vas narejen francoski balkon.

Če bi želeli zaščititi vhod pred vašim domom ali javnim objektom, imamo popolne steklene nadstreške na obešalih ali minimalni nosilni konstrukciji, ki bodo odlično opravljali zaščitno funkcijo in dodali k estetski zunanjosti. Poiščite svojo ograjo ali nadstrešek pri MN Ograje. 

Popolna rešitev za bare, restavracije, zunanje kotičke za druženje ter terase je zasteklitev s pomičnimi paneli. Smo zakoniti uvoznik enega izmed najbolj modernih sistemov panelne zasteklitve. Pobrskajte med možnostmi zasteklitev pri MN Steklu. 

Brezokvirno drsno zastekljevanje

 
V naši ponudbi imamo brezokvirno drsno in večtirno zasteklitev, ki sta prilagodljivi kateremukoli objektu, prostoru ali vašim željam.

Moderne alu in inox ograje

Potrebujete novo ograjo za vaš dom ali poslovni prostor? Izdelujemo in montiramo ograjne sisteme, ki so primerni za stanovanjske hiše in poslovne objekte.